Zoek uitgavenOmslagfoto

Heb lief

Meer versjes van Lars

Lars van der Werf

Ze zijn vaak maar heel kort en ogenschijnlijk ontzettend eenvoudig, maar de versjes van Lars doen iets met je. Ze beschrijven stuk voor stuk nét dat ene wat jij nooit onder woorden kunt brengen. Liefde, verlangen en geluk maar ook gemis en verdriet komen allemaal voorbij.

Een bundel versjes van Lars van der Werf is het ideale cadeautje voor geliefden, familie en iedereen die je een warm hart toedraagt. Zijn eerste boekje was een succes, net als zijn optredens, waarbij hij op verzoek versjes op maat schrijft. Met zijn tweede bundel Heb lief voorziet hij zijn vele fans van 120 gloednieuwe versjes.

'Zijn versjes zijn vaak kort, maar doen iets met je.' Vriendin

'Een versje van Lars maakt dat je de dag positiever ziet dan hij in eerste instantie was.' Cleeft.nl

'Deze bundel is een ideaal cadeautje voor een geliefde. Er staan zoveel mooie, ontroerende, grappige en rake versjes in. En natuurlijk kun je ook jezelf er lekker mee verwennen, want ook jij verdient mooie woorden!' Biebmiepje.nl

meer quotes

Bestel 'Heb lief' bij:


Uitgave: Gebonden omplakte band
Prijs: € 10,00
Ook verschenen als:
Delen
   
 • Specificaties

  Uitgave: Gebonden omplakte band
  Publicatiedatum: 15-03-2016
  Pagina's: 128
  ISBN: 9789029091190
 • Inkijkexemplaar

 • Quotes

  • 'Zijn versjes zijn vaak kort, maar doen iets met je.' Vriendin

  • 'Een versje van Lars maakt dat je de dag positiever ziet dan hij in eerste instantie was.' Cleeft.nl

  • 'Deze bundel is een ideaal cadeautje voor een geliefde. Er staan zoveel mooie, ontroerende, grappige en rake versjes in. En natuurlijk kun je ook jezelf er lekker mee verwennen, want ook jij verdient mooie woorden!' Biebmiepje.nl

 • Over deze auteur

  Lars van der Werf (Rotterdam, 1987) is een Rotterdamse dichter die al versjes schrijft zo lang als hij zich kan herinneren. Per trein en ander openbaar vervoer trekt hij er met zijn typemachine op uit om versjes op maat te schrijven en overal te verkondigen dat 'Heb lief' is waar het leven om draait. Zijn eerste bundel Versjes van Lars verscheen in 2014, gevolgd door Heb lief in februari 2016.

  Meer over deze auteur…
 • Andere boeken van deze auteur

 • Meulenhoff is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij