Zoek uitgavenOmslagfoto

Steeds blijf ik u beminnen

Liefdesoproepen uit vervlogen tijden

Mark Traa

Een boeiende en ontroerende verzameling liefdesoproepen uit de tijd van je grootouders

Toen kranten eind negentiende eeuw een steeds groter bereik kregen, gingen lezers liefdesoproepen en contactadvertenties plaatsen. Een vrouw smeekt haar man, weggelopen van huis, terug te komen. Een man is wanhopig op zoek naar een jonge dame met een groen hoedje die hij op straat passeerde. Een boerenzoon met kapitaal is op zoek naar een boerendochter met kapitaal.

 

Samensteller Mark Traa raakte geïntrigeerd door deze hartverscheurende en soms ook raadselachtige verhaaltjes. Ze laten stemmen uit het verleden weerklinken maar hebben ook iets van poëzie. Ze bieden een uniek inkijkje in het liefdesleven van onze voorouders.

 

Steeds blijf ik u beminnen is een ontroerende verzameling liefdesoproepen uit vervlogen tijden. Als je eenmaal begint te lezen, kun je niet meer ophouden.

'Intiemer dan dit krijg je het niet.' Trouw

'Allemaal intrigerende flitsen uit een ons nu onbekende wereld, vooraf ingeleid met een helder en voor nu verduidelijkend tijdsbeeld. Het zet de verbeelding aan het denken.' NBD Biblion

meer quotes

Bestel 'Steeds blijf ik u beminnen' bij:


Uitgave: Gebonden met papier omplakte band en stofomslag
Prijs: € 12,50
Delen
   
 • Specificaties

  Uitgave: Gebonden met papier omplakte band en stofomslag
  Publicatiedatum: 24-01-2017
  ISBN: 9789029091831
 • Quotes

  • 'Intiemer dan dit krijg je het niet.' Trouw

  • 'Allemaal intrigerende flitsen uit een ons nu onbekende wereld, vooraf ingeleid met een helder en voor nu verduidelijkend tijdsbeeld. Het zet de verbeelding aan het denken.' NBD Biblion

 • Meulenhoff is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij