Zoek uitgavenOmslagfoto

Trouwboekje

Zo maak je van de mooiste dag van je leven de mooiste dag van je leven

Aaf Brandt Corstius

De grappigste columniste van Nederland over de perfecte voorbereiding op je bruiloft

Het leek allemaal zo makkelijk: een jurk, een locatie, die tweehonderd houten klapstoeltjes die overal op Pinterest staan, een ring, een jawoord en wat tranen. Maar hoewel ze net niet in een bridezilla veranderde, bleek Aaf Brandt Corstius toch niet immuun voor de stress, de ontroering en de oprechte gekte die zich kunnen voordoen in de aanloop naar een bruiloft – om nog maar te zwijgen van de stress, de ontroering en de oprechte gekte op de Dag Zelf.
En toch was Aafs bruiloft – met Gijs –  de mooiste dag van haar leven. De jurk was goed, de taart was heerlijk, de speeches waren fantastisch, de muziek was dansbaar, die grote beige onderbroek bleek toch wel heel erg praktisch, de locatie was magisch en het regende niet. Althans, niet de hele tijd.
Ze vond het zelf zo leuk dat ze het best nog een keer zou willen doen. En dan volgt ze alle regels in dit boek. Want hoe je van de mooiste dag van je leven de mooiste dag van je leven maakt? Daar kan Aaf je nu alles over vertellen!

De pers over de boeken van Aaf Brandt Corstius:
‘Hartveroverend onhandig en met veel gevoel voor drama en zelfspot.’ NRC Handelsblad
‘Even geestig als droevig.’ Het Parool
‘Hilarische en herkenbare avonturen.’ Jan

Uitgave: Gebonden omplakte band
Prijs: € 12,50
Ook verschenen als:
Delen
   
 • Specificaties

  Uitgave: Gebonden omplakte band
  Publicatiedatum: 05-06-2018
  Pagina's: 176
  ISBN: 9789029092531
 • Over deze auteur

  Aaf Brandt Corstius (1975) is columnist voor de Volkskrant, Margriet en Flow. Eerder publiceerde ze onder andere Het jaar dat ik 30 werd, Handboek voor de moderne vrouw, ABC van het moderne leven, Het jaar dat ik (2x) moeder werd en Eindelijk 40. Ze schrijft toneelstukken voor mugmetdegoudentand en tourde met Machteld van Gelder met de theatervoorstelling Luxeproblemen. Ze is (net) getrouwd, heeft twee kinderen, twee stiefkinderen, twee katten en woont in Amsterdam.

  Meer over deze auteur…
 • Andere boeken van deze auteur

 • Meulenhoff is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij