Zoek uitgavenOmslagfoto

De supermarktsurvivalgids

Hoe overleef je de tocht langs de schappen

Teun van de Keuken

Journalist, columnist en programmamaker Teun van de Keuken helpt je de beste keuzes maken in de supermarkt

Teun van de Keuken is de beste reisleider denkbaar voor de supermarkt: de afgelopen jaren heeft hij enorm veel kennis opgedaan over de voedselindustrie, en van die ‘insider tips’ kun jij nu profiteren. Van plofkip naar plakvlees, van pitloos naar slaafvrij en van ambachtelijke fabrieksproducten volgens grootmoeders recept, naar ‘handgekookte’ chips uit industriële ketel. Teun voert je langs de belangrijkste bezienswaardigheden op de afdelingen van de grootgrutter en vertelt je waar je de grootste gevaren kunt verwachten.

Deze gids staat boordevol praktische tips: waarom een goede voorbereiding voor een supermarktbezoek niet compleet is zonder lijstje, waarom je kleine kinderen altijd in het boodschappenkarretje moet vervoeren en vooral ook hoe je in de winkel de juiste keuzes kunt maken. Inclusief een handige les marketingtaal en een korte duidelijke cursus etiketlezen! Dankzij de Supermarktsurvivalgids hoef je nooit meer met onzinproducten thuis te komen.

 

Teun is bekend van het razend populaire televisieprogramma Keuringsdienst van Waarde, zijn vaste plek bij Jinek en zijn columns in de Volkskrant

Bestel deze titel
Uitgave: e-book met social drm
Prijs: € 12,99
Ook verschenen als:
Delen
   
  • Specificaties

    Uitgave: e-book met social drm
    Publicatiedatum: 16-10-2018
    ISBN: 9789402311686
  • Meulenhoff is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij