Zoek uitgavenOmslagfoto

De steenbakkers van El Chaco

Een onmogelijke liefdesgeschiedenis

Selva Almada

Dit onstuimige Argentijnse liefdesverhaal van twee zoons uit rivaliserende families, begint met een ­tragisch einde. Pájaro Tamai en Marciano Miranda zijn de confrontatie met elkaar aangegaan. De jarenlange vete tussen de Tamais en de Miranda’s heeft de twee pater familae tegen elkaar opgezet en leidt tot een dodelijke ­ontknoping. Ondanks de wrok en ruzie tussen de twee ­families ontspringt er liefde tussen Pájaro en Ángel, de ­zonen uit de steenbakkersfamilies.

De steenbakkers van El Chaco vertelt over gepassioneerde, heftige relaties tussen familie en vrienden, gesitueerd in een wereld vol vijandigheid en heetgebakerde mannen. Waar eenzame kinderen zichzelf opvoeden in een verdord landschap waar de zon meedogenloos aan de hemel brandt.

'Door La Nacion geprezen om de precieze reconstructie van het geregelde leven in een ver weg stadje in Argentinië.' Trouw

'De heftige relaties en het harde milieu komen tot leven door het rauwe taalgebruik.' Nbd Biblion

meer quotes

Bestel deze titel
Uitgave: e-book met social drm
Prijs: € 12,99
Ook verschenen als:
Delen
   
 • Specificaties

  Uitgave: e-book met social drm
  Vertaling: Adri Boon
  Publicatiedatum: 03-08-2015
  ISBN: 9789402304213
 • Inkijkexemplaar

 • Quotes

  • 'Door La Nacion geprezen om de precieze reconstructie van het geregelde leven in een ver weg stadje in Argentinië.' Trouw

  • 'De heftige relaties en het harde milieu komen tot leven door het rauwe taalgebruik.' Nbd Biblion

 • Over deze auteur

  Selva Almada (1973) is geboren in de Argentijnse streek Entre Ríos. Ze wordt gezien als een van de rijzende sterren in de Argentijnse literatuur. Het onweer is haar debuut en was een ware literaire happening: een groot succes bij zowel lezers als critici. Almada's tweede roman Ladrilleros zal in 2015 bij Meulenhoff verschijnen.

  Meer over deze auteur…
 • Andere boeken van deze auteur

 • Meulenhoff is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij